5 Aralık 2015 Cumartesi

Para Kazanma Zamanı Geldi

Para Kazanmak İstermisiniz ?

Sevgi ziyaretçiler daha önceki makalemde ( Para Kazanma İle İlgili olan ) sizler para kazanma yollarını anlatacağımı ve bununla ilgili paylaşımlarda bulunacağımı yazmıştım.Ve işte o zaman geldi arkanıza yaslanın makalemi sonuna kadar takip edin lütfen.

Para Kazanmak Gerçekten Mümkünmü ?

Gayet mümkün elbette Para Kazan'makburada yapılacak konulara gelecek olursak öncelikle hedef kitlemizi belirlemek,nerde ve nasıl şekillerde bu reklamları yayınlayacağımıza karar vermemiz gerekiyor bana soracak olursanız ben genelde kendi resmi domainlerimde yayınlıyorum.Mesela Bilgi İşlem TV bu adreste çeşitli paylaşımlarda bulunarak hem diğer kullanıcılara hizmet veriyor hemde reklamlarımı yayınlayarak gelir elde ediyorum.

Para Kazan'mak İçin İlla resmi domain yada internet sitenizolması gerekmiyor elbette Bloğunuz yada sosyal medya hesaplarınız üzerindende gelir elde etmeniz mümkün.Sabırlı olduğunuz ve bloğumu takip ettiğiniz sürece düzenli aralıklarla sizlere gelir kapılarının adreslerini vererek yardımcı olmaya çalışacağım.

Dilerseniz sizleri çok bekletmeden Para Kazanmak İle İlgili ilk gelir kapısı adresini paylaşmak istiyorum.ADBOX Sistemi üzerinden bir çok reklam yayınlama modeli ile kazanmaya hemen başlayın.Bu adrese girdiğinizde kısa bir kayıt işleminin ardından çeşitli reklam seçeneklerini seçebilme imkanı ve bu reklamları hangi platformlarda yayınlayacağınız seçenekleri sunulmaktadır.Vakit Kaybetmeden Kazanmaya Başlayın Derim.Referans adresimden Üye Olursanız Nacizane bende ufak bir gelir elde etmiş olurum yeni kazanç kapılarını sizler için aralamak adına şimdilik hoşçakalın Sevgiler...

Kazanma Linki

4 Aralık 2015 Cuma

Evden Para Nasıl Kazanılır

Evden Para Nasıl Kazanılır ?

En Çok Merak Edilen Konulardan Bir Tanesidir Evden Para Nasıl Kazanılır ? Şüphesiz bu konuya ilgi duyanlar ev hanımları olmalı sebebine gelince sürekli evde olmaları ve yeterince boş vakite sahip olamalarıdır.


Ancak bu şu izlenimi uyandırmasın boş vakit derken ev hanımları çalışmayan sürekli dinlenen yani halk diliyle aylak insanlar değillerdir.

Evden Para Nasıl Kazanılır Başlıklı Bu Yazımızda Evinizden Para Kazanma Yollarını Açıklayacağım.Para Kazanmanın bir çok yolu var elbette bu yolları sayacak olursak sizlere başlıklı olarak ön bilgiyi vermek istiyorum.

E-Ticaret Yaparak
Makale Yazarak
Reklamlara Tıklayarak
Web Site Editörlüğü Yaparak
Çeşitli Web Siteleri Üzerinden
Anket Doldurarak
Eski Eşyalarınızdan Kurtularak

Yukarıda ki başlıklar evden para nasıl kazanılır sorusuna şimdilik verebileceğim cevaplardır.Ama aklınıza hemen şu sorunun geldiğine eminim peki ama nasıl ?

İşte İşin Bu Kısmı hakkındaki Bilgileri bir sonraki makalemde vereceğim bununla ilgili bu blog sitesini yada çeşitli paylaşımların yer aldığı Bilgi İşlem TV sayfasınıda Takip Etmeyi İhmal Etmeyin.

Kardeş Kardeşi Kıskanırmı ?

KARDEŞ KISKANÇLIĞI

Kardeşin kardeşi kıskanmaması mümkün değildir. Hele yaş farkı ne kadar az ve çocukların yaşları ne kadar küçük olursa sorunlar da o kadar fazla olur. Küçük yaştaki çocuklar duygularını sözel olarak ifade edemedikleri için davranışlarıyla kendilerini ifade etmeye çalışırlar. Bu da hırçınlık, huysuzluk, yeme sorunları, uyku bozuklukları olarak ortaya çıkar.

Bunlar çocuğun hem sıkıntı yaşadığının göstergesidir, hem de ikincil olarak ilgiyi bir şekilde üzerine çekmesine de hizmet eder. Anne babaların en çok yaptığı hata yeni gelen kardeşe ilgilerini azaltıp, diğer çocuğa olan ilgiyi arttırmalarıdır.

ÖDÜL VE CEZA

Bu çocuk tarafından ödül olarak algılanıp olumsuz davranışı sürdürmesini tetikleyebilir. Ayrıca anne- babasının eskiye göre kendisine daha fazla ilgi göstermesi, onlardaki bu davranış değişikliğinden rahatsız olmasına ve bir şeylerin değiştiğinin işareti olduğunu düşünmesine neden olur. Küçük kardeşi gibi bebeksi davranmalar, tuvalet kontrolünün kazanılmışken kaybedilmesi, eskisine göre daha fazla ağlama gibi yaşına göre gerileme davranışları yine yeni kardeşi olan çocuklarda sıkça görülür.

Bu davranışlar çocuğun üzerine fazla gidilirse artış gösterir. Bunun yerine olumlu davranışlarının ön plana çıkartılması daha faydalı olacaktır. Örneğin "Aferin, bak artık kendi yemeğini kendin yemeğe başladın" gibi. Sonuç olarak çocukları arasında kardeş kıskançlığı yaşanan anne-babaların göstermesi gereken tavır, çocukların her birine ihtiyacı ölçüsünde ilgi göstermek, kesinlikle eskisinden farklı ve abartılı davranmamak, çocuğa anlayacağı basit bir dille neden kardeşiyle daha fazla ilgilenmeleri gerektiğini anlatmaktır. Çocuğa ağabey veya abla olduğunun sürekli hatırlatılması bir süre sonra onda gergnilik yaratacak ve buna tepkili davranmasına yol açacaktır. Aşağıdaki videolarda, Uzm. Psk. Mürvet Ülkü, "Çocuk Eğitimi" ve "Boşanmanın Çocuklar Üzerindeki Etkileri" hakkında bilgiler

veriyor.

Sizin Göz Bebeğiniz Bebeğinizin Gelişimi

BEBEĞİM NASIL SAĞLIKLI GELİŞİR ?

Bebeğinizi ilk aylardan itibaren uyku zamanlarında sırt üstü yatırırken , oyun zamanlarında ise sıklıkla yüzükoyun yatırmak çok faydalıdır.
Gün içerisinde belirli sürelerde yüzüstü yatmak bebeğin temel motor ve duyusal becerilerinin gelişimi için çok önemlidir.
Bebek bu pozisyonda baş ve boyun kontrolünü geliştirir, sırt ve omuz kasları güçlenir. Bu sayede uzanma, oturmaya geçiş ve emekleme gibi temel gelişimsel basamaklara hazırlık yapılmış olur.

Aşağıdaki videolarda Uzm.Dr. Erdem Uzunoğlu, "Yenidoğan Bebek Bakımı" hakkında bilgiler veriyor. 
Bebekler eve geldikleri ilk günden itibaren kısa sürelerle yüzükoyun yatabilirler. Bu süreleri zamanla arttırmak gereklidir.
Yüzükoyun zamanlarının bebeğiniz için  eğlenceli olması için:
Bebeğinizin en keyifli olduğu zamanı seçin,
Dolu mide ile hemen yüzükoyun yatırmayın,
Elleri ve vücudu ile destek alabileceği sertlikte ve düz  bir zemine koyabilir,
siz sırt üstü yatarken kendi göğsünüzün üzerine koyabilir
ya da kucağınızda taşırken  kollarınıza yüzükoyun yatırıp, karnından, bacaklarından ve sırtından tutarak dolaştırabilirsiniz.

Ayrıca otururken dizinizin üzerine yüzükoyun yatırıp etrafı seyretmesini sağlayabilirsiniz.
Yerde iseniz başını kaldırabiliyorsa yakınına bir kırılmaz bebek aynası , ses çıkaran bir oyuncak vb koyarak dikkatini bu nesnelere çekebilirsiniz,
Bebeğiniz yüzükoyun yatarken bir havluyu yuvarlayıp omuzlarının ve göğsünün altına yerleştirip, kollarını uzatmasına ve  kafasını kaldırmasına yardımcı olabilirsiniz.
Yüzü koyun zamanlarına alışık olmayan bebekler önceleri şikayetçi olabilirler, oyuncu bir şekilde onlara eşlik ederek başlangıç olarak 3-4 dakika geçirmelerine yardımcı olmak faydalıdır. Zamanla süreyi arttırmayı hedeflemelisiniz.

Bebeğiniz 2 aylık iken  (erken doğum yok ise)  bu pozisyonda başını kaldırıp diğer tarafa çeviremiyor,  4 aylık iken sırt kasları sayesinde kafasını yerden kaldırıp 3-5 sn kafasını tutamıyor, 6 aylık iken kollarının üzerinde göğsünü yerden kaldıramıyor, yüzükoyun yatarken nesnelere uzanamıyorsa çocuk doktorunuzla görüşün ve gelişimsel destek isteyin. Erken dönemde yapılacak basit etkinliklerle bebeğinizin gelişimini destekleyebileceğinizi unutmayın. 

Doğum da Hangisi Daha Sağlıklı ?

Doğum Şanslı Olan Kadınların Bir Gün Yaşayacakları Kaçınılmaz Mucizevi Olay...

1.) Normal doğum nedir?
  Normal doğum dediğimizde genellikle vajinal doğum anlaşılmakta. Oysa normal doğum bunun ötesinde bir şey hissettirmeli. Yani doğum yolculuğunun kendi seyrinde gittiği, müdahalenin olmadığı, anneye ve bebeğine sabırla, sevgiyle, saygıyla yaklaşıldığı bir doğum süreci anlaşılmalı.Çünkü doğum yaradılış programında kadın bedeninde en ince ayrıntılara kadar hesaplanmış, planlanmış bir dizi biyokimyasal reaksiyonla seyreder. Bizim dışarıdan en masum müdahalelerimiz bile bu ince ayarı bozmakta.
Ağrı serumu takmak, erkenden hastaneye yatırıp doğumu başlatmak gereksiz ıkındırmak v.b..
  Son yıllarda doğal yaşamdan uzaklaşma ile ortaya çıkan sağlık sorunlarına çözüm olarak, doğal yaşam tavsiye edilmekte. Bu anlamda anne ve bebeğin fiziksel ve ruhsal sağlığı için doğum yolculuğunda da doğallığı tercih etmeliyiz.

2.) Kadınlar neden korkuyor, ne yapılabilir?
  İnsanoğlu genellikle bilmezden korkar. Hele de bu bilinmezlik yanlış bilgilerle doldurulursa tüm beden ‘korkulan’ doğum olayına karşı savunma geliştirir. Kasılır gerilir…
  Oysa gevşemiş bu bedende doğum yolculuğunun keyfine şükrüne varılabilir. Gergin bedende doğum sancılı, ağrılı bazen de imkansızdır. Bu nedenle doğum yolculuğuna huzurla hazırlanırken zihin ve bedene yük olan korkulardan, endişelerden özgürleşmesi gerekir anne adayının.
 
Doğum yolculuğundan önce çıkılması gereken özgürleşme yolculuğunda;
1-Doğru bilgilendirme yapılmalı.
2 -Zihinsel iyileşme teknikleri (E.F.T, hipnoz, imajinasyon, dua) etkin ve güvenilir bir şekilde kullanılmalı.

3.) Sezaryen hangi durumlarda olunmalı?
  Sezaryen durup dururken tercih edilecek bir doğum şekli değildir. Tıbbi gereklilik halinde uygulanacak bir doğum yöntemidir. Anne ve bebek sağlığı açısından vajinal doğum sakıncalı olduğunda sezaryen tercih edilmelidir. Evet gerektiğinde sezaryen hayat kurtarıcı bir operasyondur. Ancak doğumdan korkup veya burcunu ayarlamak için tercih edilecek kadar masum ve basit bir işlem değildir.
  Doğum yolculuğu hazırlıkları yapılırken sezaryen gereksiz yere istemek kadar, asla sezaryen olmak istemiyorum demekte bir o kadar sıkıntı oluşturmakta. Zira korkunun kaynağı ne olursa olsun bedende gerginlik oluşacağından sezaryen riski artar. Bazı durumlar vardır ki doğum kesinlikle sezaryenle gerçekleştirilmelidir.
  Bebeğin eşinin önde olması, bebeğin eşinin ayrılması, gebelik zehirlenmesi gibi anne hayatını tehlikeye sokan durumlar, bebeğin doğum kanalından çıkamayacak kadar büyük olması, bebeğin doğum yolculuğunu kaldıramayacak bulgularının olması. Bu gibi durumlarda hiç tereddütsüz sezaryen tercih edilir.

4.)Hamilelikte dikkat edilmesi gerekenler
1-Bilgilenin. Doğum yolculuğunun ne olduğunu, yolculukta nelere ihtiyacınız olduğunu bilin.
2-Sıcak ortam hazırlayın. Rahat bir ortam gevşemeyi kolaylaştırır. Hastane odanızı mümkün oldukça kişiselleştirin. Üzerinizde kendinize ait pamuklu rahat kıyafetler olsun.
3-Doğuma güvendiğiniz biriyle gidin. Aksi durumda gerginliğiniz artabilir. Kimsenin kalbi kırılmasın diye bir tabur insanla doğuma gitmek en büyük yanlışlardan biridir.
4-Doğum yolculuğu boyunca bedeninizin sesine kulak verin. Böylece sizin ve bebeğiniz için en uygun pozisyonu bulabilirsiniz.
5-Zihninizi ve bedeninizi bu özel yolculuğun büyüsüne bırakın. O an bedeninizde cilvelenen Esmaları fark edin ve şükredin.
6-Gül kokusunun gevşetici etkisinden faydalanın.
7-Vücudunuza masaj yapılabilir. Masaj, gerginliği üzerinizden atmanıza yardımcı olur. Özellikle refleksoloji uzmanından öğreneceğiniz tekniklerle yapılan masaj vücudu gevşetir, endorfin salgısını arttırır. EFT noktalarına yapılan masaj ve vuruşlarla bedenin enerji akışını düzelterek yolculuğun doğal akışını destekleyin.