24 Kasım 2018 Cumartesi

Düşük fiyatlı bir Google Pixel 3 Lite mı geliyor?


Google Pixel 3 ve Google Pixel 3 XL gibi cihazlar, cüzdanınızı zorluyorsa Pixel 3 Lite yardımınıza koşabilir. Google, Pixel 3 Lite isimli bir telefonunun varlığını resmen doğrulamadı. Ancak şirkete yakın kaynaklara göre, Amerikalı teknoloji devi uygun fiyatlı bir Pixel 3 üzerinde çalışıyor.
Düşü

Google, geçtiğimiz aylarda Pixel 3 ve Pixel 3 XL modeli ile karşımıza çıkmıştı. Firmanın amiral gemisi konumunda olan bu modellerden sonra gözünü Lite modele diktiği ise bugün ortaya çıktı. XDA‘da yer alan bilgilere göre çok yakında Pixel 3 Lite adını taşıyan orta segmente hitap edecek olan bir model daha gelecek.

Aktarılan bilgilere göre; Pixel 3 Lite modelinin kalbinde orta segmentte görmeye alışkın olduğumuz Qualcomm’un Snapdragon 670 yonga seti yer alacak. 4 GB RAM’in eşlik edeceği telefonda 32 GB dahili depolama birimi bulunacak. Telefonun arka bölümünde 12 Megapiksel çözünürlüğünde tek kamera kurulumu bulunacak. Ön tarafta ise 8 Megapiksellik kamera yer alacak.

5.5 inç büyüklüğünde 2220 X 1080 piksel çözünürlüğünde çentiksiz IPS ekran ile gelecek olan telefonda 2.915 mAh büyüklüğünde batarya bulunacak. 3.5mm kulaklık girişinin de yer alacağı telefonun Türkiye’de satışa sunulma olasılığı da bulunuyor.

Kaynak: Hürriyet


Düşük fiyatlı bir Google Pixel 3 Lite mı geliyor?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder